Hurppu

Lomakeskus luonnon, kulttuurin ja historian ytimessä

Horisonttikeskus Hurppu on ainutlaatuinen lomakokonaisuus, joka yhdistää luonnon, kulttuurin ja historian ja avaa uusia ovia kannattavalle turismille. Keskus sijaitsee sykähdyttävien maisemien sydämessä Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannikolla.

Keskus sijaitsee lähellä sekä Itä-Suomen että Venäjän turistivirtoja: Vaalimaalta on Hurppuun 20 kilometriä ja Lappeenrannasta 70 kilometriä. Uuteen lomakeskukseen on helppo tulla niin ilma- ja meriteitse kuin autolla ja junalla. Vuoteen 2020 mennessä odotetaan jopa 7 miljoonan turistin ylittävän Vaalimaan rajan vuosittain. 

Hurppu on pitkän aikavälin hanke, johon sisältyy hotelli, ravintola ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Pääosassa keskuksessa on kuitenkin luonto. Rakennukset ja miljöö on suunniteltu niin, että ne kunnioittavat ja mukailevat ympäröivää luontoa.

INVESTOINTIMAHDOLLISUUDET

Horisonttitasenne, hotelli, kylpylä ja huvilat 

  • 2000 m2 kivitasanne lintujen tarkkailuun sekä erilaisiin ulkoilma- ja kulttuuritapahtumiin
  • 60 huoneen hotelli, jossa kylpylä, hyvinvointikeskus ja neuvottelutilat
  • 160 paikkainen ravintola, jossa baari merinäkymällä
  • 96 huvilan asuinalue

Lue lisää: www.hurppu.fi

Lataa sijoittajan opas (englanniksi)


LUONTO, KULTTUURI, HISTORIA

Hurppu Horisonttikeskus sijaitsee keskellä harvinaisten kasvi- ja eläinlajien esiintymisaluetta. Siksi se on loistava lomakohde sellaisille matkailijoille, jotka etsivät mielenrauhaa kauniista luonnosta ja ulkoilma-aktiviteeteista.

2000 neliömetrin kivitasanne meren rannalla tarjoaa aitiopaikan merimaiseman ihailulle ja tarkkailulle. Merenrantatasanne on loistava paikka myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen.
Hurppu Horisonttikeskuksessa menneisyys ja nykyisyys kohtaavat kiehtovalla tavalla, sillä paikka tunnettiin jo Venäjän tsaari Nikolai II:n aikana.

LINTUBONGAREIDEN PARATIISI

Hurpun yli lentää vuosittain tuhansia muuttolintuja, joten paikka soveltuu mainiosti lintujen tarkkailuun ja ihailuun. Kesäisin alueella viihtyvät myös monet erilaiset perhoslajit.

 
HYVÄN TUULEN RANNIKKO

Sijainti meren rannalla takaa sen, että Hurppuun on helppo tulla vesiteitse niin Helsingistä, Baltian maista kuin Venäjältä. Erilaisten nähtävyyksien suhteen Hurppu sijaitsee ideaalipaikalla, sillä Virolahti, Kotkan ja Haminan seutu sekä Suomenlahden luonnonpuisto ovat lähellä matkailijaa.
Katso lisätietoja: www.kaakko135.fi

HURPPUUN ON HELPPO TULLA


Ilmateitse

70 kilometriä Lappeenrannan lentokentältä ja 175 kilometriä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Myös helikopterilla pääsee helposti: lento Pietarista kestää 55 minuuttia, Helsingistä 45 minuuttia ja Lappeenrannasta 25 minuuttia.


Meritse
Hurpun Horisonttikeskuksen satamaan pääsee monelta suunnalta.


Maanteitse

Moottoritie E18 (Helsinki-Pietari), 175 kilometriä Helsingistä, 244 kilometriä Pietarista.


Rautateitse

2,5 tuntia Pietarista Vainikkalan kautta.