Versso

Yksinkertainen on kaunista.

Konstailematonta ylellisyyttä – upeassa merimaisemassa.

Versson saaristolomakeskus osuu kansainvälisten matkailutrendien aallonharjalle. Se tarjoaa rentoutumista ja rauhaa ihmisille, jotka asuvat isoissa kaupungeissa Venäjällä ja Aasiassa, sekä virkistävän ympäristön yritysvieraille.

Versso on korkealaatuinen ja ekologinen wellness-saari vain tunnin ajomatkan päässä Suomen vilkkaimmalta raja-asemalta Vaalimaalta ja 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Ekolomakohde sijaitsee Helsingistä Pietariin johtavan tärkeän moottoritien varrella. Vuonna 2013 arviolta 2,9 miljoonaa venäläistä saapui Suomeen Vaalimaan raja-aseman kautta. Turistien määrän ennustetaan nousevan 7 miljoonaan vuoteen 2020 mennessä.

Ekologisesti suunniteltu hotelli, kylpylä ja lomakylä rakennetaan kunnioittaen ympäröivää luontoa Suomen kaakkoisrannikon merimaisemassa. Virkistävä lomakohde tarjoaa laadukkaita wellness-palveluita ja mieleenpainuvia luontokokemuksia.

Etsimme kokeneita toimijoita/sijoittajia toteuttamaan Versson saaristolomakeskuksen suunniteltua kehittämistä. Maan omistaa Pyhtään kunta, joka on valmis myymään tarvittavat tontit potentiaalisille sijoittajille.

Lataa sijoittajan opas (englanniksi)

SIJOITUSMAHDOLLISUUKSIA

Hotelli Versso, huvilat ja kylpylä

  • 100 huoneen ekologisesti suunniteltu hotelli ja lomakohde kauniissa merenrantasijainnissa
  • Noin 285 m2 monikäyttöisiä kokoustiloja
  • 120-paikkainen ravintola ja 20-paikkainen baari, joissa molemmissa merinäköala
  • 20 ekologisesti kestävästi suunniteltua, noin 45–60 m2 suuruista huvilaa
  • 1 000 m2 suuruinen korkealaatuinen kylpylä ja hoitokeskus
     

Keihässalmen satama, portti saaristoon

  • Uusi vierasvenesatama sadoille veneille
  • Olemassa olevan merireitin varrella
  • Laadukkaita palveluita veneilijöille ja kesäasukkaille

UUDISTUVIA KOKEMUKSIA MEREN ÄÄRELLÄ

Hyvin varusteltu huvivenesatama tarjoaa vaihtoehtoisen väylän ihmisille, jotka saapuvat veneellä Helsingin pääkaupunkialueelta, Baltian maista tai Venäjältä.

Jotkin alueet ovat suojeltuja, jotta saarella esiintyvät harvinaiset kasvi- ja eläinlajit eivät vaarantuisi. Viranomaiset suojelevat valppaasti haurasta ympäristöä fiksuilla suunnitteluratkaisuilla.

Versso tarjoaa lomailuaktiviteetteja, kuten veneilyä, patikointia, kalastusta, luonnossa liikkumista, kaupallisia fitness-palveluja, seikkailulomapalveluja sekä terveys- ja hyvinvointipalveluja ja hoitoja.

KAAKKOIS-SUOMI – HYVÄN TUULEN RANNIKKO

Kotkan-Haminan seutu tarjoaa runsaasti tekemistä vierailijalle, joka voisi käyttää Verssoa tukikohtanaan tutkiessaan seutua tai vain nauttiessaan ainutlaatuisen sijainnin rauhasta. Alue on suosittu kesälomakohde. Parannettu E18-tieyhteys Suomen ja Venäjän välillä, ja koko ajan helpommaksi muuttuvat rajanylitysmuodollisuudet houkuttelevat yhä enemmän venäläisiä käymään seudulla.

Kotkan-Haminan seudulla on paljon koettavaa! Tutustu mahdollisuuksiin osoitteessa www.kaakko135.fi.

LOISTAVA SIJAINTI JA SAAVUTETTAVUUS

Versson saarilomakohde sijaitsee lähellä Suomen tärkeintä rajanylityspaikkaa Helsingin ja Pietarin välillä, 1,5 tunnin ajomatkan päässä kansainväliseltä lentoasemalta ja E18-moottoritien varrella.

1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja 1 tunnin päässä Vaalimaan raja-asemalta, joka on lähin rajanylityspaikka Pietarista ja sen lähistöltä tuleville. Vaalimaan rajanylityspaikka on yksi Euroopan vilkkaimmista.


Ilmateitse

110 km Lappeenrannan lentoasemalta ja 130 km, eli reilun tunnin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.


Meritse
Läheisiin Kotkan ja Haminan satamiin saavutaan yli 80 sijainnista ympäri maailmaa. Uusi Keihässalmen venesatama tarjoaa suoran meriyhteyden Verssoon veneellä.


Maanteitse

E18, Suomen ja Venäjän tärkein moottoritieyhteys, kulkee halki Pyhtään, joka on Versson kotikaupunki.


Rautateitse

2,5 tuntia Pietarista Vainikkalan kautta.