Power Coast akkuklusteri

Power Coast – Nordic Growth Energy

Kotkan ja Haminan kaupungit, kehittämisyhtiö Cursor sekä seudun yritykset ja yhteisöt ovat yhdessä sitoutuneet akkuteollisuuden ja sen ympärille kehittyvän klusterin luomiseen ja menestykseen.

Power Coast on seutu, jonka suonissa virtaa ehtymätön energia ja puhdas tahdonvoima. Prosessiteollisuuden ainutlaatuinen perimä, maailmanluokan satama ja vahva palveluasenne ovat muovanneet tämän rannikon, joka on valmis ottamaan vastaan akkuteollisuuden tulevaisuuden toimijat.

Paras kasvualusta uudelle liiketoiminnalle on siellä missä valmiit rakenteet, toimivat verkostot ja vankka tekemisen kulttuuri antavat sille optimaalisen tilan kasvaa ja kehittyä. Power Coast on Suomen prosessiteollisuuden syntysijoilla. Alueella, jolla huomisen osaamisella on parhaat edellytykset kukoistaa voimakkaimmin. Päämäärä kestävästä tulevaisuudesta luo energiaintensiivistä tuotantoa vaativille yrityksille paineita sijoittua maihin, joissa energia on mahdollisimman puhtaasti tuotettua. Power Coast tarjoaa tämän lisäksi optimaalisimman sijainnin, sujuvimmat prosessit, valmiin infran ja mukautuvan osaamisen kaikkiin huomisen energiateollisuuden tarpeisiin – niin bisnekselle kuin sen tekijöille. Kestävää, hyvää arkea, luotettavia ja taitavia tekijöitä, Suomen parhaita puolia. Vahvoja verkostoja niin kotimaassa kuin ulkomaille, toimivaa yhteispeliä.

Tervetuloa rannikolle, jolla on kasvuvoimaa tehdä visioista totta.

Miltä näyttää Power Coast vuonna 2030?

KATSO VUODEN 2030 UUTISLÄHETYKSET – Ankkurina Sarah A.I. Virtanen