HaminaKotka satama

HaminaKotka – Suomen suurin yleissatama

HaminaKotka satama on Suomen suurin yleissatama. Kahden kaupungin – Haminan ja Kotkan – alueille levittäytyvä satama on kooltaan päheät yli 1100 hehtaaria. 

Paras sijainti ja liikenneyhteydet

HaminaKotka satama tarjoaa Suomen parasta palvelua ja verkostoja. Eikä sijainti E18-moottoritien kupeessa, reilun tunnin päässä Helsingistä, 35 kilometrin päässä Vaalimaan raja-asemalta ja 2,5 tunnin päässä Pietarista ole paha sekään. 

Satamasta on myös sujuva raideyhteys kotimaahan sekä Kouvolan kautta Venäjälle ja Aasiaan. Raideleveys on Venäjän rautateiden kanssa sama.

Tilaa uudelle teollisuudelle 

HaminaKotka satamassa on runsaasti tilaa uudelle suurteollisuudelle sekä vientiä ja tuontia harjoittaville yrityksille. Satamalla on pitkät perinteet kemianteollisuuden ja metsäteollisuuden toimintaympäristönä. Lisäksi sataman toimistokeskuksissa on tarjolla eri kokoisia toimistotiloja, joiden yhteydessä ovat saatavilla muun muassa kokoustila- ja lounasravintolapalvelut.

Valmis infra ja monipuoliset palvelut

Sijoittuessasi satamaan voit hyödyntää valmista infraa sekä monipuolisia ahtaus-, huolinta-, kuljetus-, terminaali- ja varastointipalveluja. Myös logistiikkakulut tulevat luonnollisesti satamassa edullisemmiksi.

Jo sadat yritykset ovat valinneet HaminaKotka sataman toimintaympäristökseen. Mennäänkö katsomaan mahdollisuuksia yrityksellenne?