HaminaKotka satama

HaminaKotka – Suomen suurin yleissatama

HaminaKotka satama on Suomen suurin yleissatama. Kahden kaupungin – Haminan ja Kotkan – alueille levittäytyvä satama on kooltaan yli 1100 hehtaaria. 

Paras sijainti ja liikenneyhteydet

HaminaKotka satama tarjoaa Suomen parasta palvelua ja verkostoja. Satama sijaitsee E18-moottoritien kupeessa, reilun tunnin päässä Helsingistä. 

Tilaa uudelle teollisuudelle 

HaminaKotka satamassa on runsaasti tilaa uudelle suurteollisuudelle sekä vientiä ja tuontia harjoittaville yrityksille. Satamalla on pitkät perinteet kemianteollisuuden ja metsäteollisuuden toimintaympäristönä. Lisäksi sataman toimistokeskuksissa on tarjolla eri kokoisia toimistotiloja, joiden yhteydessä ovat saatavilla muun muassa kokoustila- ja lounasravintolapalvelut.

Valmis infra ja monipuoliset palvelut

Sijoittuessasi satamaan voit hyödyntää valmista infraa sekä monipuolisia ahtaus-, huolinta-, kuljetus-, terminaali- ja varastointipalveluja. Myös logistiikkakulut tulevat luonnollisesti satamassa edullisemmiksi.

Jo sadat yritykset ovat valinneet HaminaKotka sataman toimintaympäristökseen. Mennäänkö katsomaan mahdollisuuksia yrityksellenne?