Matkailu

Nouseva kotimaan matkailukohde 

Uskallamme rohkeasti väittää, että Kotkan-Haminan seutu tarjoaa vahvan kilpailijan ulkomaanmatkailulle. Korona aiheutti kotimaan matkailussa buumin. Tämä näkyi positiivisesti myös Kotkan-Haminan seudulla.

Kotkan-Haminan seutu kiinnostaa

Suomi on turvallinen matkailumaa myös tulevaisuudessa. Meidän seudullamme matkailijoita vetävät puoleensa muun muassa linnoitus- ja sotahistoria, upeat luonto- ja retkikohteet sekä satojen tuhansien vierailijoiden kansainväliset suurtapahtumat. Kansainvälisen matkailun ollessa jälleen mahdollista, seutumme kiinnostaa muun muassa tänne rantautuvia risteilymatkustajia.

Komeita maisemia vain tunnin päässä pääkaupunkiseudulta

Komea Kotkan-Haminan seutu on helppo saavuttaa niin junalla, autoillen, meriteitä kuin lentäen. Helsinki-Vantaalta on seudullemme vain noin tunti. Tulevaisuudessa matkailijoita palvelee myös seudullamme oleva Suomen uusin lentokenttä Helsinki-East.

Vahvuutena huikea, rauhoittava luonto

Jos sinulla on matkailuun liittyvä yritysidea josta innostut, meillä on sille luonnonläheiset puitteet. Mahdollisuuksia tarjoavat niin meri, metsät, Kymijoki kuin itäisen Suomenlahden saaret. Erityisesti majoitusliiketoiminta ja palvelutoiminta kaipaavat kipeästi lisää palveluntuottajia.

Tänne on helppo rakentaa uusi matkailun menestystarina!