Osaavaa työvoimaa

Osaavaa työvoimaa tekijöiksi ja asiantuntijoiksi

Vain tunnin työmatkan sisällä Kotkan-Haminan seudulta asuu jopa 250 000 työntekijän reservi. Alueemme oppilaitokset kouluttavat jatkuvasti osaavaa työvoimaa ja asiantuntijoita yritysten tarpeisiin. Oppilaitosten kautta tavoitatte myös kansainvälisten oppilaitoskumppaneiden asiantuntijat ja opiskelijat.

Oppilaitokset suunnittelevat myös räätälöityjä koulutuksia täsmällisesti yrityksenne tarpeisiin. Myös rekrytointikoulutukset hoituvat yhteistyössä oppilaitosten tai henkilöstöpalveluyritysten kanssa.

Toteutamme tarvittaessa rekrytointikampanjoita ja suunnittelemme teille ratkaisuja työvoiman saatavuuteen yhdessä työvoimaviranomaisten ja/tai henkilöstöpalveluyritysten kanssa.

Koulutusta ja osaavaa työvoimaa yrityksesi tarpeisiin alueemme oppilaitoksista

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä – Ekami ja Ekami Consulting

Ekami on Kotkan-Haminan seudun monialainen ammatillinen oppilaitos. Ekami kouluttaa osaavaa työvoimaa muun muassa prosessiteollisuuteen, kone- ja metallialalle, sähkö- ja automaatioalan osaajia teollisuuteen sekä logistiikan erilaisiin tehtäviin. Ekamissa yrityksenne työtekijät voivat suorittaa eri alojen pätevyys-ja täydennyskoulutuksia ja ylläpitää ammattitaitoaan lisäkoulutuksilla.

Ekami Consulting toimii apuna yritysten ja koulutustarjonnan välillä, tarjoten räätälöityjä täsmäkoulutuksia yrityksenne tarpeisiin.

Löydä osaava työvoimasi Ekamista!

XAMK – Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

XAMK on alueellamme toimiva ammattikorkeakoulu, joka tuottaa korkeasti koulutettuja ammattilaisia alueemme yritysten työvoimaksi. XAMKista löydät tulevaisuuden insinöörejä muun muassa energiatekniikan, metsätalouden, sähkö- ja automaatiotekniikan ja biotuotetekniikan aloilta.

XAMK tekee tutkimus- ja kehitystyötä metsän, ympäristön ja energian sekä logistiikan ja merenkulun parissa. Oppilaitoksen asiantuntijat ovat yrityksenne apuna myös silloin, kun haluatte testata tai tutkia uutta XAMKin eri alojen laboratorioissa.

Löydä osaava työvoimasi XAMKista!

LUT-yliopisto

LUT on yliopisto, joka toimii Kotkan-Haminan seudun välittömässä läheisyydessä, kouluttaen teknologisen ja taloudellisen kehityksen sekä kestävän yhteiskunnan asiantuntijoita – eli osaavaa työvoimaa alueelle sijoittuville yrityksille. LUTista valmistuu muun muassa energiatekniikan, kemiantekniikan, konetekniikan, ympäristötekniikan ja tuotantotalouden ammattilaisia.

LUT on toiminut teollisuuden luotettavana kumppanina vuosikymmeniä. LUT-yliopiston tutkimusosaaminen vie yrityksenne tuotekehitystä uudelle tasolle yliopiston asiantuntijoiden, sekä opiskelijoiden avulla.

Löydä osaava työvoimasi LUTista!

Kotkan-Haminan seudulta löydät yritykseesi ammattitaitoiset tekijät!

Autamme alueellemme sijoittuvia yrityksiä löytämään osaavaan työvoiman, räätälöidyt koulutukset ja tuoreimman tutkimustiedon oppilaitosten osaamista hyödyntäen.

Ota yhteyttä!