Avoin työpaikka: Senior Advisor

Etsimme SENIOR ADVISORIA Cursor Oy:n Invest in -tiimiin.

Tehtäväsi on yhdessä muun Invest in -tiimin kanssa lisätä investointien ja työpaikkojen määrää seudulle. Teet yhteistyötä alueen tärkeimpien yritysten ja kumppaneiden kanssa alueen kehittämiseksi ja myyt seudun vahvuuksia alueelle potentiaalisesti sijoittuville yrityksille. Työskentelet sujuvasti kansainvälisten toimijoiden kanssa. Tartut rohkeasti esille tuleviin mahdollisuuksiin ja haet innovatiivisia ratkaisuja. Johdat uuden sijoittumisen seudulle tiiviissä yhteistyössä yhteistyöverkoston kanssa. Huolehdit myös seudulle sijoittuneiden yritysten jälkihoidosta ja varmistat toimintojen käynnistymisen, asioiden sujuvuuden ja tuet lisäinvestointien suunnittelussa sekä toteuttamisessa. Raportoit Invest in -tiimin johtajalle.

Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta ja tuloksellisia näyttöjä konsultatiivisesta myynnistä. Arvostamme kokemusta kansainvälisestä työympäristöstä sekä toimialatuntemusta esim. energiateollisuuden, digitalisaation, matkailun, teollisuuden tai logistiikan parista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta myynnin työkaluista. Kykenet työskentelemään sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, ruotsinkielentaito on eduksi. Työ edellyttää sosiaalisia taitoja, aktiivisuutta, matkustusvalmiutta ja oma-aloitteisuutta. Kotka-Hamina-seudun tuntemus voi olla etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä näköalapaikan Itäisen Suomenlahden rannikon talousalueella. Työssäsi menestymistä ovat tukemassa asiantunteva tiimi ja muut kollegat. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Kotkassa.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV:n kera tulee lähettää Baronan hakujärjestelmän kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaihin 15.1.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Invest in -tiimin johtaja Ilkka Hasanen. Varmimmin tavoitat hänet sähköpostitse ilkka.hasanen@cursor.fi . Rekrytointiprosessista voit tiedustella lisää Baronan seniorikonsultti Krista Pulkkinen puhelimitse 050 505 7715 tai sähköpostitse krista.pulkkinen@barona.fi.

Tervetuloa rakentamaan menestystä kanssamme!