Jukka Tani valittu Senior Advisoriksi Cursorin Invest In -tiimiin

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor on viimeisten vuosien aikana panostanut siihen, että yhtiö pystyy entistä paremmin vastaamaan elinkeinoelämän odotuksiin. Nyt tämä prosessi jatkuu, kun Cursorin Invest in -tiimiin Senior Advisoriksi on valittu diplomi-insinööri Jukka Tani. Tani on aiemmin toiminut Sulzer Pumps Finland Oy:n toimitusjohtajana sekä Karhulan pumpputehtaan johtajana. Tanilla on vahva teollisen toiminnan ja teollisten investointien osaaminen ja kokemus.

Jukka Tani kertoo odottavansa innolla työskentelyä Cursorilla: ”Minulla on 25 vuoden teollisuuden johtamiskokemus ja on hienoa päästä tekemään työtä nyt koko seudun hyväksi. Cursorin merkittävä rooli yhteiskunnan kehittämisessä kiinnostaa. Yhtiön tarjoamat mahdollisuudet, innostava henkilöstö sekä alueen lukuisat mielenkiintoiset kehityshankkeet tekivät helpoksi siirtymiseni Cursorille”

”Jukan ammattitaito ja osaaminen vahvistaa entisestään tiimiämme ja koko yhtiötä. Jukalla on laajat verkostot sekä erittäin hyvää kokemusta ja näkemystä teollisuustoiminnasta ja sen vaatimuksista sekä teknologioista. On hienoa nähdä, että Cursor vetää puoleensa kovan luokan kansainvälisiä osaajia ja on selvästi kiinnostava työnantaja.” kommentoi Cursorin Invest In -tiimin johtaja Ilkka Hasanen.

Cursorin Invest In -tiimin tavoitteena on saada alueelle uusia investointeja ja yrityksiä ja sitä kautta lisää elinvoimaa alueelle. Jukka Tani aloittaa tehtävässään viimeistään syyskuussa.

Lisätietoja

Ilkka Hasanen
Director, Invest in
+358 40 820 8537
ilkka.hasanen@cursor.fi

Jukka Tani
Senior Advisor
+358 50 575 4047
jukka.tani@cursor.fi

Jukka Tani kasvokuva