Kotkan ja Haminan akkumateriaalitehtaiden urakoitsijarekisteri on avattu

Haminan ja Kotkan tehdashankkeiden tulevista töistä kiinnostuneet urakoitsijat voivat nyt ilmoittautua projektihenkilöstön käytössä olevaan urakoitsijarekisteriin.

Haminaan ja Kotkaan suunniteltujen akkumateriaalitehtaiden toteuttamisesta vastaavat Suomen Malmijalostuksen ja sen liikekumppaneiden yhteisyritykset. Haminan tehdashanketta varten on jo perustettu yhteisyritys CNGR Finland Oy ja Kotkan hankkeessa neuvotellaan yhteisyrityksen perustamisesta.

Tehdashankkeissa aletaan nyt kerätä perustietoja työmahdollisuuksista kiinnostuneista palveluntarjoajista ja laitetoimittajista. Näiden rekisteriin antamat tiedot tulevat hankkeissa työskentelevien projektihenkilöiden käyttöön. Palveluita ja laitteita tarjoavien yritysten kanssa käytävistä neuvotteluista, valinnoista ja yhteistyösopimusten tekemisestä vastaavat Suomen Malmijalostuksen ja sen kumppaneiden perustamat yhteisyritykset.

Rekisteri tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua myös suoraan Suomen Malmijalostuksen toimittajaksi. Yhtiömme mahdolliset toimeksiannot eivät kuitenkaan koske tehdashankkeita vaan lähinnä erilaisia kehitystehtäviä, jotka voivat liittyä esimerkiksi tutkimukseen. Suomen Malmijalostus ei siis yhtiönä rakennuta tehtaita eikä tule hoitamaan tehtaiden operatiivista toimintaa.

Linkki Suomen Malmijalostus Oy:n uutiseen aiheesta

Linkki urakoitsijarekisteriin