Matti Rikka valittu Senior Advisoriksi Cursorin Invest In -tiimiin

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursorin Invest In -tiimiin on valittu Senior Advisoriksi kotkalainen diplomi-insinööri Matti Rikka. Rikalla on rautainen ja pitkä kokemus teollisuustoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta Sulzerin Industry -liiketoimintayksiköstä niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Hänen työtehtävänsä tulee koostumaan pääosin akkuklusterin rakentumiseen liittyvistä koordinointitehtävistä yhteistyössä akkutehtaiden organisaatioiden, kuntien sekä eri infrastruktuuri- ja palvelutoimijoiden kanssa. Rikan kokemus ja näkemys täydentää erinomaisesti Cursorin roolia koko akkuklusterin kehittämiseksi.

”Akkuteollisuus luo runsaasti uusia mahdollisuuksia alueellemme sekä koko Suomelle. Puhutaan merkittävistä hankkeista, joiden parissa on todella innostavaa päästä työskentelemään yhdessä eri organisaatioiden asiantuntijoiden kanssa. On ilo liittyä Cursorin Invest In -tiimiin”, Rikka kommentoi valintaansa tehtävään.

Cursorin Invest In -johtaja Ilkka Hasanen on erittäin tyytyväinen onnistuneeseen rekrytointiprosessiin: ”Matin pitkä kokemus ja rautainen ammattitaito vahvistaa entisestään tiimiämme ja koko yhtiötä.

Matilla on laajat verkostot sekä erittäin hyvää kokemusta ja näkemystä kansainvälisestä teollisuustoiminnasta ja sen vaatimuksista, joka antaa erinomaiset valmiudet tähän erittäin tärkeään työtehtävään. On hienoa nähdä, että Cursor edelleenkin vetää puoleensa kovan luokan kansainvälisiä osaajia ja on selvästi kiinnostava työnantaja.”

Cursorin Invest In -tiimin tavoitteena on saada alueelle uusia investointeja ja yrityksiä ja sitä kautta lisää elinvoimaa alueelle. Matti Rikka aloittaa tehtävässään 1.1.2024.

Lisätietoja

Ilkka Hasanen

Director, Invest in

+358 40 820 8537

ilkka.hasanen@cursor.fi

Matti Rikka

+358 50 526 1272