Teollisuuspuistot

Sijoittuisitko teollisuuden syntysijoille, satamaan vai lentokentän liepeille?

Karhulan Teollisuuspuisto on seutumme perinteikkäin teollisuuspuisto, joka syntyi jo 1800-luvun lopulla aloittaen Kotkan-Haminan seudun teollistumisen. Karhulan teollisuuspuistossa toimi mm. valimo ja lasitehdas. Alueella toimii edelleen muun muassa logistiikka-, turvallisuus- ja huoltopalvelualojen yrityksiä ja siellä työskentelee 2000 ihmistä.

HaminaKotka satama ei ole vain Suomen suurin yleissatama, vaan se on myös mainio sijoittumispaikka teollisuuden alan yrityksille, jotka tarvitsevat loistavaa logistiikkaa, yhteydet meren kautta maailmalle ja rautateitse tai maanteitse muualle Suomeen, Venäjälle ja Aasiaan.

Uusin teollisuuspuisto, jota haluamme hehkuttaa, on seutumme länsiosaan Pyhtäälle sijoittuva Suomen uusin lentokenttä Helsinki-East, joka tulee olemaan loistava sijainti kehittyvän ilmailuteknologia-alan tutkimukselle, yrityksille ja tukitoiminnoille.

Jos jokin näistä alueista kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä! Näiden lisäksi takataskussamme on muitakin mainioita paikkoja Kotkan-Haminan seudulle sijoittumiseen.